Trabelirennet søndag 14. mars 2021 kl. 11.00

Det er individuell start i klassisk stil for alle klasser. Trabelirennet inngår i år i GD-cup. 

Påmelding her: https://www.skiforbundet.no/oppland/langrenn/

Påmeldingsfrist søndag 7. mars kl 23.59. Det vil ikke bli mulighet for etteranmelding. Påmelding for foreldre / støtteapparat vil bli mulig etter at påmeldingfristen er gått ut. Dette gjøres i samarbeid med Oppland skikrets.

Parkering:
Parkering kr 50. Kun VIPPS 509765.

Løyper: Løypeoversikt, 1, 2, 3 og 5 km

For å sikre gode forhold for alle på stadionområdet, blir hele området avsperret før første start. Løypenettet forøvrig kan brukes – da KUN I FARTSRETNINGEN.

I og med at det er klassisk renn, minner vi om reglene vedrørende stavlengder og diagonalsoner. Det blir diagonalsoner i trasèene.

Tidsplan (se startlista):
Første start går kl. 11:00. 

Startnummer: Deles ut ved inngangen til arenaen, og skal bæres synlig mens du er inne på arenaen. Dette gjelder også for foreldre/støtteapparat. Innleveres ved utgangen av arenaen ved avreise. Ikke innleverte startnummer etter rennet faktureres aktuell klubb med kr 500.

Tidtakerbrikker: Det brukes EMIT tidtakerbrikker. Brikker brukes i alle klasser. De som har egne brikker bruker disse. Brikkeleie kr 50,- for de som ikke har egen brikke. Dette faktureres klubbene sammen med startkontingent i ettertid. Utleiebrikker som ikke innleveres etter målgang faktureres aktuell klubb med kr 500.

Premieutdeling: Det vil ikke være premieutdeling på tradisjonelt vis. Dette av smittevernhensyn. Det vil bli delt ut deltagerpremie til alle rett etter målgang. Deltagerpremie for GD cup blir delt ut samtidig.

Smittevern: Smittevernplan

Her ligger Trabelia Skianlegg: Veibeskrivelse til Trabelia fra Ringebu sentrum

Været: Været Trabelia Skianlegg

Startlister: Link EQ Timing

Resultatlister: Link EQ Timing. Ut fra smittevernhensyn vil det ikke bli hengt opp startlister på stadion.

Livetiming: Blir delt via EQ Timing.

Resultatlister 2019: Resultatliste Trabelia 190324

Status GD-cup:GD-cup